Montering av kjøkken

Montering av Epoq-kjøkken

Vi hjelper deg å montere kjøkkenet ditt

Hos Elkjøp hjelper vi deg å montere ditt nye Epoq-kjøkken eller vaskerom. Profesjonelle kjøkkenmontører fra våre samarbeidspartnere sørger for at drømmekjøkkenet ditt monteres på rett vis, på en effektiv måte og
Tenkt på dette før montering

Før montering

Du har valgt ut drømmekjøkkenet eller vaskerommet, og nå er det på tide å tenke på montering. Vi anbefaler at du alltid bruker profesjonelle, lisensierte montører som innehar nødvendig forsikring. Elkjøp leverer profesjonell kjøkkenmontering via vår samarbeidspartner Montera, og tjenesten kan bestilles i Elkjøp-butikker når du bekrefter kjøkkenbestillingen din.

Før du bestiller montering er det et par ting det er viktig å huske på. Det er viktig å tenke over om du kun ønsker å bytte kjøkken, eller om du ønsker en større oppussing av hele rommet. Trenger veggene, taket og gulvet oppussing? Husk på at gulv og vegger som ikke er i vater kan virke inn på kjøkkenmonteringen. Vi anbefaler også å kontrollmåle kjøkkenet, slik at du er sikker på at ditt nye kjøkken passer perfekt inn. Denne ekstratjenesten kan også bestilles i Elkjøp-butikkene.

 

 

Tenkt på dette før montering

Husk rørlegger og elektriker

Husk på at du alltid trenger rørlegger og elektriker – både før og etter kjøkkenmontering – og at disse tjenestene ikke er inkludert i kjøkkenmonteringen. Sørg for at en godkjent elektriker installerer både synlige og “usynlige” strømuttak slik at komfyr og andre hvitevarer kan kobles til. I tillegg trenger du strømuttak for spotter og annen belysning. Du må også sørge for at alle VVS-installasjoner er i rett posisjon i forhold til for eksempel ny vask og oppvaskmaskin. Vann- og avløpsinstallasjoner må utføres av godkjente håndverkere. Etter at kjøkkenet er montert må en elektriker koble til kjøkkenapparatene, mens vanntilkobling må utføres av rørlegger.

Våre samarbeidspartnere leverer autoriserte og pålitelige rørlegger- og elektrikertjenester som tilleggstjenester. Prisen varierer ut ifra omfanget av oppgaven – spør gjerne om mer utdypende informasjon i våre butikker.

 

 

Tenkt på dette før montering

Sørg for at rommet er klart

Det gamle kjøkkenet eller vaskerommet må demonteres og rommet må klargjøres for montering før montørene kommer. Hvis du ikke ønsker å demontere ditt gamle kjøkken selv kan du bestille demonteringstjenester fra våre samarbeidspartnere via oss.

Vi anbefaler at du ikke demonterer ditt gamle kjøkken før ditt nye kjøkken har ankommet og du har sjekket at alle delene er på plass. Kjøkkenet installeres innen to uker etter levering. Du velger en dato for montering i Elkjøp-butikken, men vi anbefaler et par dagers mellomrom mellom levering og montering, slik at du har nok tid til å demontere ditt gamle kjøkken.

Husk også på å beskytte gulvet, og sørg for at de nye kjøkkenelementene er plassert i nærheten av kjøkkenet, men ikke akkurat der kjøkkenet skal monteres. Delene bør oppbevares på i et tørt, oppvarmet rom for å unngå fuktskader.

 

 

Tenkt på dette før montering

Benkeplate i stein etter mål

Hvis du har bestilt en benkeplate i stein etter mål med målingstjeneste tas målene etter at underskapene er montert. Deretter vil leverandøren levere og montere benkeplaten.

Fleksibelt og til en fornuftig pris

Kjøkkenmontering kan være komplisert, men slapp helt av: Vi tilbyr montering til en fornuftig pris. Vi har faste priser ut ifra størrelsen på kjøkkenet eller vaskerommet ditt. For eksempel, pris for montering av kjøkken med 5-10 skap er fra 15 990 NOK. Vi tilbyr også en rekke tilleggstjenester, som kontrollmåling og bortkjøring av avfall. Du kan velge de tjenestene du trenger fra vårt utvalg. Våre kjøkkenspesialister regner ut prisen og sørger for at du får en monteringspakke som passer ditt behov.

  • Kjøkken fra alle leverandører
  • Opptil 10 skap, ekstra per skap (900,-)
  • Riving og gjenvinning kan bestilles (4.600,-)
  • Enkelt, trygt og effektiv montering